Kulture - NACIONALE

Kosova në Venecia

GASTRONOMIA REVIEW

MUSIC REVIEW

POPullore

FILM

ART TALK

Si e kujton aktorja Rina Krasniqi, të ndjerën Vjosa Berisha?

1 vit më parë ArtTalk
Rina Krasniqi pati shkruar histori në festivalin e filmit “PriFest”, ku fitoi dy çmime për aktoren më të mirë dhe për aktorin më të mirë. Kjo pasi ajo luajtur dy role në filmin “Virgjëresha Shqiptare”, njëri si Luana dhe tjetri si një burrneshë me emrin ...

biblioteka

Post - Manifesta

Tash që Manifesta iku, pikëpyetjet pikturojnë Prishtinën

1 vit më parë Manifesta
Hapësira e objekte të cilat qytetarët edhe si kuptuan se u bënë për ta, por që i shërbyen shumë mirë tre mujorit të Manifestës në Prishtinë. Por çka do t’i mbetet Prishtinës për tu përdorur dhe kujt në Prishtinë i hyjnë në punë këto intervenime? Për disa ...
Shfleto më shumë!