“Tensioni seksual” - Sikleti i intimitetit në izolim dhe vëzhgim 24/7 - NACIONALE

“Tensioni seksual” - Sikleti i intimitetit në izolim dhe vëzhgim 24/7

1 vit më parë

nga Vullnet Krasniqi

Një nga sfidat kryesore të pjesëmarrjes në një “reality show” sikurse Big Brother është jetesa në izolim dhe vëzhgim 24 orë. Sidomos kur bëhet fjalë për nevojat intime, të cilat duhet t’i fshehësh ose t’i mbash për vete, nëse e ke problem ndarjen e tyre me miliona shikues. Si është të jetosh me këtë sfidë dhe si ia dolën banorët në Big Brother VIP Kosova të flasin për këto tema, por me kode?

Një nga banorët më të komentuar të kësaj shtëpie, aktori Edon Shileku, që hyri me karakterin drag Victoria Owns, rrëfen këtë sfidë të cilën nuk e kishte menduar ai, por as banorët e tjerë. Kjo video është një pjesë e shkurtër e emisionit të plotë të "video cast" që do të transmetohet të dielën.

Lajme të ngjashme