Kthemi euro se nuk shkojnë dinart në Prishtinë" - Vullneti në Zveçan dhe Leposaviq blen me euro por çfarë para mori kusur - NACIONALE

Kthemi euro se nuk shkojnë dinart në Prishtinë" - Vullneti në Zveçan dhe Leposaviq blen me euro por çfarë para mori kusur

2 muaj më parë

nga Vullnet Krasniqi

Gazetari i Nacionale, Vullnet Krasniqi ka qëndruar sot gjatë ditës në komunën e Zveçanit dhe Leposaviqt në veri të Kosovës.

Krasniqi ka vizituar selinë e bankes ku qytetarët serbë prisnin në rend për t’u furnizuar me para pas ndalimit të dinarit.

Shikojeni për më shumë videon:

Lajme të ngjashme