Lajmi i fundit - NACIONALE
Zhvillimet në veri
Ish-ndihmës sekretari amerikan i shtetit: Që 15 vjet Amerika s’ka qenë më e zemëruar me Kosovën se tash
NACIONALE

Daniel Fried, ish-ndihmës i sekretarit amerikan i shtetit, ka thënë se përplasja me Amerikën nuk i ndihmon Kosovës. “Është e qartë që Kosova është duke i injoruar shqetësimet e Shteteve të Bashkuara dhe duke vepruar në një mënyrë që ne nuk e inkurajojmë....

Me te lexuarat
LIVE: Ngjarjet e fundit
Nacionale Video
Gjyqi në Hagë
Rajon
Globale
Sport
Takimi në Bruksel
Opinion
Sociale
Kulturë

Veprat e jashtëzakonshme të artistes Binta Diaw

1 ditë më parë
Në moshën 11-vjeçare, artistja vizuale Binta Diaw hasi në një vizatim të Brooks, një anije tregtare skllevërish të shekullit të 18-të. Diagrami, i porositur nga abolicionistët britanikë në 1788, portretizonte një anije të tejmbushur me njerëz dhe synonte ...
Drejtësi
Serbët e Kosovës
Intervista
Nacionale Podcast