Babës: Elinel dhe Burimi nuk përmbajnë lotët - NACIONALE

Babës: Elinel dhe Burimi nuk përmbajnë lotët

2 javë më parë

nga NACIONALE

Unë i msheli sytë edhe të shoh ty kahdo,

Te Sandra, Sia, Froni, Bato,

Të shoh te vetja me krytë e ngritë

Te pemët që janë tuj u rritë

Edhe te bari që ka mbetë pa kositë,

I rrethumë prej mungesës tande, m'vjen me bërtitë.

Rreshtat e Elinel kushtuar babës, janë tejet emocionues dhe te podcast me Burim Pacollin teksa dëgjojnë bashkë këngën, shpërthejnë në lot.

Lajme të ngjashme