Autobusi i trafikut urban e shkel gruan në zebra - NACIONALE

Autobusi i trafikut urban e shkel gruan në zebra

2 javë më parë

nga Festim Gërguri

Një autobus i trafikut urban ka bërë për spital një grua në Prishtinë.

Gruaja e shtrirë në zebra mori ndihmën e parë nga qytetarët e rastit.

Policia dhe ambulanca dolën në vendin e ngjarjes.

E lënduara u dërgua në QKUK.

Njollat e gjakut në asfalt i fshiu shiu që binte në kryeqytet.

Nacionale ju lë me pamje pa koment nga zebrat në lagjën Dardania:

Lajme të ngjashme