Pse është më shqip të thuash “I love you” se sa “Të dua” - NACIONALE

Pse është më shqip të thuash “I love you” se sa “Të dua”

8 muaj më parë

nga Vullnet Krasniqi

Një vajzë po bullizohet me të madhe në rrjetet sociale të Internetit... për arsye krejtësisht banale: elaboron mendimin e saj jo vetëm në gjuhën shqipe por edhe në atë angleze. Në këtë podcast flas për fjalët që nuk më vie t’i them në gjuhën shqipe dhe arsyet pse ato mund t’i them më lehtë në gjuhën angleze.

Lajme të ngjashme