"Pastrimi, hekurosja dhe rritja e fëmijëve" - punët e papaguara që burrat si bëjnë, por i "mbesin" grave - NACIONALE

"Pastrimi, hekurosja dhe rritja e fëmijëve" - punët e papaguara që burrat si bëjnë, por i "mbesin" grave

1 muaj më parë

nga Vullnet Krasniqi

Në studio të podcast Nacionale ishte Marigonë Drevinja, Hulumtuesen në Institutin për Politika Sociale “Musine Kokalari”, e cila është autore e raportit "Who Cares? Përkujdesi si punë e papaguar në Kosovë".

Kliko tek fotografia për ta lexuar raportin:

Teksa dëgjoni podcast intervistën shikoni pak këto të dhëna nga raporti:

Lajme të ngjashme