Tërmeti në Meksikë ishte në të njëjtën ditë me tërmetet e 1985 dhe 2017 që vranë mijëra njerëz - NACIONALE

Tërmeti në Meksikë ishte në të njëjtën ditë me tërmetet e 1985 dhe 2017 që vranë mijëra njerëz

1 javë më parë

nga Lirim Krasniqi

Tërmet në të njëjtën ditë me tërmetet e 1985 dhe 2017 që vranë mijëra njerëz

Kryetarja e qytetit të Meksikos, Claudia Sheinbaum, tha se deri më tani nuk ka informacione për dëmet në kryeqytetin e Meksikës pas tërmetit të fortë.

Tërmeti goditi Meksikën në të njëjtën ditë me tërmetet shkatërruese në 1985 dhe 2017.

Mijëra njerëz vdiqën në tërmetin e vitit 1985 dhe më shumë se 350 vdiqën në tërmetin e vitit 2017. /Nacionale/

Lajme të ngjashme