Salihu: "S'është hera e parë që qytetarët marrin zemër me sulmu fizikisht pas gjykimit publik të militantëve të VV-së - NACIONALE

Salihu: "S'është hera e parë që qytetarët marrin zemër me sulmu fizikisht pas gjykimit publik të militantëve të VV-së

8 muaj më parë

nga NACIONALE

Për fat të keq, një qytetar i Kosovës duket se e ka marrë për zemër fushatën linçuese e dehumanizuese ndaj qytetarit Rrahman Jasharaj. Dhe kjo, sipas Genc Salihut, nuk është e para herë që ndodh.

Ai ka quajtur fushatën linçuese e dehumanizuese ndaj Jasharajt nga eksponentë të pushtetit si “gjykim publik”.

“'Serbofili qe nuk po ma lejon mbesen me e percjelle mesimin', kaq logjikon mixha & godet.” – ka shkruar ai në profilin e tij në Facebook.

Raste të tjera të sulmeve fizike kanë ndodhur po ashtu, dhe të cilat vinin pas gjuhës së urrejtjes që derdhej pa kursim në sferën publike.

Policia e Kosovës i ka thënë Nacionales se “gjithçka ka mbetur në suaza të mosmarrëveshjes”, duke lënë të nënkuptohej se nuk do të hapte rast ndaj qytetarit sulmues.

Statusi i plotë, pa ndërhyrje:

Nuk osht hera e pare qe qyteraret marrin zemer me e sulmu dike fizikisht, mbas gjykimit publik qe ia bajne militantet e VV-se. 'Serbofili qe nuk po ma lejon mbesen me e percjelle mesimin', kaq logjikon mixha & godet.

Lajme të ngjashme