Lushi: Akademikët nuk duhet ta lejojnë një lider të sillet me partinë si pronar i një korporate private - NACIONALE

Lushi: Akademikët nuk duhet ta lejojnë një lider të sillet me partinë si pronar i një korporate private

6 ditë më parë

nga Muharrem Kafexhiu

Aktivisti i lobit shqiptaro-amerikan dhe ish-ushtari i Batalionit Atlantiku, Uk Lushi ka komentuar zgjedhjet e brendshme në VV.

Duke shfrytëzuar platformën "Facebook", Lushi ka ftuar intelektualët e akademikët e secilës parti që mos ta lejojnë liderin të sillet me partinë si me një korporatë private.

"Një parti politike nuk duhet t'i nënshtrohet një njeriu. Partitë demokratike nuk mbajnë një lider prej formimit e deri në vdekjen e liderit. Partitë politike duhet të kenë qarkullim demokratik edhe për liderin", shkroi ndër të tjerash ai.

Më poshtë edhe postimi i plotë:

Lajme të ngjashme