Pasuria, droga, jeta: Kush është djali i Bidenit që ka rënë në telashe serioze me ligjin? - NACIONALE

Pasuria, droga, jeta: Kush është djali i Bidenit që ka rënë në telashe serioze me ligjin?

1 javë më parë

nga Miranda Shala

Një rrugë në Ferizaj mban emrin e djalit të mikut të madh të Kosovës dhe presidentit amerikan Joe Biden. Ajo quhet "Rruga Beau Biden". Por, djali tjetër, vëllai i Beau-së, është në telashe serioze me ligjin.

Lajme të ngjashme