"E ka pIagos nk*qe" - Një serb dhe shqiptar nga veriu tregojnë për ndërtimet e kIanit të Radioqiqit - NACIONALE

"E ka pIagos nk*qe" - Një serb dhe shqiptar nga veriu tregojnë për ndërtimet e kIanit të Radioqiqit

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Gazetari i Nacionales, Vullnet Krasniqi, ka qëndruar në veri.

Ai ka biseduar me disa burime të ndryshme lidhur me ndërtimet dhe dallaveret e bëra nga klani i kryeterroristit, Milan Radoiçiq.

Njëri prej tyre ka treguar për disa plagosje që janë bërë në atë zone. Megjithatë, më pas ai pendohet, dhe del nga vetura.

Ndiqeni videon

Lajme të ngjashme