Albini po mërzitet nga punët ditore si kryeministër: Visar Ymeri bisedon lirshëm me Nacionalen - NACIONALE

Albini po mërzitet nga punët ditore si kryeministër: Visar Ymeri bisedon lirshëm me Nacionalen

1 vit më parë

nga Jetlir Buja

Visar Ymeri, ish kryetari i Vetëvendosjes, ishte dje në Nacionale për një bisedë në lidhje me negociatat e bëra nga Albin Kurti. Po dje, Albin Kurti po festonte njëvjetorin e kapjes së ‘dizgjinave’ të pushtetit.

Në këtë bisedë, z. Visar foli krejt çlirshëm, si për qëndrimet e ndryshuara të kryeministrit, si për “Jo negociata, Vetëvendosje!”, si për ‘përfshirjen’ e madhe të Vjosës dhe Albinit në luftën e Rusisë me Ukrainën, si për ‘lëmshin’ ideologjik të Vetëvendosjes dhe shumçka tjetër, si për mërzinë e kryeministrit me punët e kryeministrit,

Ju ftojmë ta dëgjoni mirë, jo veç për ta kuptuar të kaluarën por edhe për ta marrë vesh më mirë fatin tuaj, domethënë të ardhmen.

S’po e zgjasim më shumë!

Lajme të ngjashme