PRAPASKENA: Argjentinasja që punon si kamariere në Prishtinë: Qe çka më pëlqen e çka jo te kosovarët - NACIONALE

PRAPASKENA: Argjentinasja që punon si kamariere në Prishtinë: Qe çka më pëlqen e çka jo te kosovarët

1 javë më parë

nga Burim Pacolli

Gazetari Burim Pacolli dhe kryeredaktori i Nacionales, Jetlir Buja, diskutojnë rreth nomades, e cila flet për eksperiencat e saj në Prishtinë, pasi vizitoi vende të ndryshme të Ballkanit.

Lajme të ngjashme