Shkupi vërshohet pas stuhisë së sotme të shiut (PAMJE) - NACIONALE

Shkupi vërshohet pas stuhisë së sotme të shiut (PAMJE)

1 muaj më parë

nga Muharrem Kafexhiu

Shumica e rrugëve të Shkupit sot janë bllokuar.

Kjo si shkak i stuhisë së shiut që mbretëroi në kryeqytetin verioro-maqedonas.

Reshjet e rrëmbyeshme të shiut, të shoqëruara me erëra të forta, bubullimë dhe breshër shkaktuan dëme të konsiderueshme materiale.

Veç Shkupit me rrethinë, vërshimet kanë përfshirë edhe disa qytete të Maqedonisë Veriore si: Shtipi, Demirhisari, Velesi dhe Sveti Nikole.

Më poshtë edhe disa prej pamjeve nga rrugët kryesore të Shkupit.

Lajme të ngjashme