Gjoshi: Kurti vajzën e shkollon në Norvegji kurse nxënësit e Kosovës i quan analfabetë - NACIONALE

Gjoshi: Kurti vajzën e shkollon në Norvegji kurse nxënësit e Kosovës i quan analfabetë

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, se 3/4 e nxënësve në Kosovë, janë analfabetë.

Gjoshi ka thënë se Kurti vajzën e tij e shkollon në Norvegji, ndërsa nxënësve tanë iu thotë analfabetë.

Tutje, Gjoshi në mënyrë ironike e quan Kurtin “gjeni” që nuk i ka lidhur dy tela, dhe bën thirrje t’i ndalet paga atij.

Postimi i plotë i tij:

“3/4 e fëmijëve/nxënësve në Kosovë janë analfabetë funksionalë tha Albin Kurti që vajzën e vet e çon në shkollë në Norvegji e neve na shet moral gjithë ditën.

Ku e ke kry shkollën ti o "gjeniu" i elektrotenikës që kurrë dy tela nuk i ke lidhë?

Ky popull duhet me ia ndalë rrogën këtij Mashtruesi e të Padijshmi!”

Lajme të ngjashme