Bastisja nga EULEX: Pamje nga banesa e heronjve Bahri e Fahri Fazliu - NACIONALE

Bastisja nga EULEX: Pamje nga banesa e heronjve Bahri e Fahri Fazliu

2 javë më parë

nga NACIONALE

Po vazhdon bastisja e EULEX-it në banesën e heronjve Bahri e Fahri Fazliu.

Nacionale ka siguruar pamje nga banesa në Kodrën e Diellit.

Prokuroria e Specializuar dhe Gjykata Speciale nuk kanë dhënë detaje deri më tash.

Pamje:

Lajme të ngjashme