Tjetër gjë ndodhë brenda shtëpisë -Dramatizimi i ngjarjeve nga produksioni në Big Brother - NACIONALE

Tjetër gjë ndodhë brenda shtëpisë -Dramatizimi i ngjarjeve nga produksioni në Big Brother

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Sigurisht që ju ka rënë të shikoni një nga “Prime” sesi disa situata që paraqiten aty, iu bëjnë të të mendoni “si më ka ikur kjo ngjarje?”. Ndoshta është koha që të mos mendoni se ju ka ikur dhe ta kuptoni se një ngjarje e tillë nuk ka ndodhur por që produksioni dëshiron që ajo të ndodhë. Këtë e shpjegon më së miri vet një nga banorët e këtij formati?

Lajme të ngjashme