Keqtrajtimi i fëmijës 3-vjeçar në Fushë Kosovë: Mbyllet çerdhja, shprehen prindërit, 'qeshen' inspektoret - NACIONALE

Keqtrajtimi i fëmijës 3-vjeçar në Fushë Kosovë: Mbyllet çerdhja, shprehen prindërit, 'qeshen' inspektoret

9 muaj më parë

nga NACIONALE

Raportohet se më 15 shtator është rrahur brutalisht një fëmijë 3 vjeçar në çerdhen e shtetit “Gëzimi ynë” në Fushë Kosovë.

Rrahjen e 3 vjeçarit, përmes videove e fotografive e ka bërë publike daja i fëmijut.

Sipas tij, në nipin e tij kanë ushtruar dhunë dy edukatore si dhe kuzhinierja e institucionit të lartëpërmendur.

Në çerdhe shkuan edhe Inspektorati i Arsimit si dhe Policia e Kosovës, për të bërë ekzaminimet e nevojshme.

Para kamerave foli edhe një prind që e ndau përvojën e vetë...

VIDEO E PLOTË:

Lajme të ngjashme