Xhevdet Pozhari në rolin e zëdhënësi, numëron "punët" e Qeverisë Kurti - NACIONALE

Xhevdet Pozhari në rolin e zëdhënësi, numëron "punët" e Qeverisë Kurti

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Analisti, Xhevdet Pozhari ka numëruar punët e Qeverisë që ka bërë brena një jave.

Me anë të një postimi në Facebook, ai ka thënë se për 50 mijë e 778 studentë, Qeveria ka ndarë nga 100 euro, rreth 5 milionë e 100 mijë euro në total. Tutje ai ka thënë se për 2 mijë studentë në STEM ka ndarë nga 1 mijë euro, që i bije rreth 2 milionë euro në total.

Sipas tij, mbi 7 milionë euro për ata që janë e ardhmja e këtij vendi duke krijuar lehtësira për ekonomitë familjare.

Përpara me shumë më pak pare paguheshin disa portale dhe naj televizion që natë e ditë e çojshin në qiell qeverinë e Hashim Thaçit me lëvdata, ndërsa fshiheshin faktet se 8 milionë euro kushtonte veç 1 km i autostradës Dallimin po e shihni edhe vetë!Për ata që këto veprime i quajnë "populliste", ma mirë me qenë popullist se hajn”, ka shkruar ai.

Lajme të ngjashme