Vlora Çitaku: Albin fshije statusin - NACIONALE

Vlora Çitaku: Albin fshije statusin

2 muaj më parë

nga Lirim Krasniqi

Nënkryetarja e PDK-së Vlora Çitaku ka reaguar me një shkrim në Facebook në lidhje me një status të kryeministrit Albin Kurti.

Kuti më herët kishte shkruar që një burrë që do të duhej ta mbronte gruan e tij, ka qëlluar sot mbi të.

Po ashtu Kurti ka përmendur edhe armiqtë, të cilët, ka aluduar ai, do të mund të jenë gëzuar me humbjen e dy jetëve shqiptare, të gruas dhe fëmijës që barte në bark ajo.

Kurse nënkryetarja e PDK-së ka shkruar:

Kryeministër, fshije këtë status dhe kërko falje.
“Edhe një burrë që qëllon mbi gruan që duhej ta mbronte.” ✖️
“…dy shqiptarë më pak, do të jenë duke menduar armiqtë tanë.” ✖️

Lajme të ngjashme