Mushkolaj për kërcënimin e Matoshit: Policia dhe prokuroria duhet të marrin masa ndaj personit - NACIONALE

Mushkolaj për kërcënimin e Matoshit: Policia dhe prokuroria duhet të marrin masa ndaj personit

3 muaj më parë

nga NACIONALE

Analisti, Imer Mushkolaj ka reaguar lidhur me rastin e kërcënimit të analistit Halil Matoshi.

Ai nëpërmjet një postimi në Facebook, ka thënë se policia dhe prokuroria duhet të marrin masa ndaj personit që e ka kërcënuar publikisht analistin Matoshi dhe për deklaratën për ‘varje të mijëra personave të tjerë në shesh’.

Matoshi tutje ka thënës se kërcënimet verbale nuk duhet toleruar, ato çojnë në veprime kriminale.

Policia e prokuroria duhet të marrin masa ndaj personit që ka kërcënuar publikisht Halil Matoshin dhe ka shprehur vullnetin që t'i var mijëra të tjerë në shesh. Kërcënimet verbale nuk duhet toleruar, ato çojnë në veprime kriminale”, ka shkruar Mushkolaj.

Lajme të ngjashme