Bllokohet rruga që çon në Jarinjë nga Rashka, kësaj here 'barrikadë natyrore' - NACIONALE

Bllokohet rruga që çon në Jarinjë nga Rashka, kësaj here 'barrikadë natyrore'

2 muaj më parë

nga NACIONALE

Në një rrugë që shpie nga Rashka për në pikën kufitare të Jarinjes ka rrëshqitur dheu dhe është bllokuar qarkullimi. Kësaj here kemi të bëjmë me ‘barrikadë natyrore’.

RTS-ja ka raportuar se kjo ka ndodhur afër fshatir Kaznoviq, përcjell Kosovo-Online.

Gurët thuhet të kenë rënë pak para orës 9 të ditës së sotme, ndërkaq autoritetet thuhet të kenë dërguar makineri të rënda për ta pastruar rrëshqitjen e dheut për ta normalizuar qarkullimin e komunikacionit.

Lajme të ngjashme