"Shqiptare me letra" - Si u prit në mediat botërore shtetësia shqiptare e Dua Lipes - NACIONALE

"Shqiptare me letra" - Si u prit në mediat botërore shtetësia shqiptare e Dua Lipes

4 muaj më parë

nga NACIONALE

Dua Lipa me pasaportë shqiptare - A do ta ndryshojë narrativën raciste ndaj shqiptarëve në Angli? Kjo është pyetja e parë që gazetarët Vullnet Krasniqi dhe Anita Nikaj i përgjigjen teksa të tjera pyetje dalin në pah gjatë bisedës që ju ftojmë ta dëgjoni.

Lexo artikujt e lidhur me temën e podcastit:

Lajme të ngjashme