Qysh një akuzë për “sulm seksual” mori më pas një kahje të çuditshme - NACIONALE

Qysh një akuzë për “sulm seksual” mori më pas një kahje të çuditshme

1 vit më parë

nga NACIONALE

Ditë më parë Nacionale raportoi për një vajzë Hana Blakqori e cila në podkastin e saj bëri një akuzë të rëndësishme. Ajo tha se ishte sulmuar seksualisht në një kamping të organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje. Kur podkasti i saj bëri bujë, pikërisht për këtë akuzë, ajo realizoi një podcast tjetër në të cilin gjithçka morri një kahje të çuditshme. Vullnet Krasniqi dhe Anita Nikaj analizojnë dhe diskutojnë rreth kësaj akuze dhe sesi një moment i rëndësishëm për të diskutuar për ngacmimet seksuale në partinë më të madhe në vend, mori një kahje të çuditshme nga vet autorja.

Lajme të ngjashme