Pse kosovarët vishen të bijnë në sy tek të tjerët, e jo të ndihen rehat me vetën? - NACIONALE

Pse kosovarët vishen të bijnë në sy tek të tjerët, e jo të ndihen rehat me vetën?

1 vit më parë

nga NACIONALE

Pranvera Selimi, është një blogere nga Kosova që shkruan për jetesën e shëndetshme, studimet jashtë vendit, jetesën jashtë vendit, dashurinë ndaj vetës e tema të tjera sociale.

Ajo ishte e ftuara e radhës në episodin e gjashtë të videocastit TOK. Në këtë episod ajo ka folur më gjerësisht për rrjetet sociale dhe atë se kujt dëshirojmë t’i lëmë përshtypje.

“Ne jemi një popull që kemi kaluar në vështirësi të mëdha dhe të mirat kanë qenë të kufizuara dhe përnjëherë kemi mundësi të shohim gjithcka. Ndoshta është edhe për faktin që Kosova është vend i vogël edhe njihemi me njëri – tjetrin”, u shpreh Pranvera.

Ajo gjithashtu ka folur për presionin që gratë kanë në rrjete sociale për tu dukur në një mënyrë të caktuar.

Ndiqni këtë episod në linkun e mëposhtëm:

Lajme të ngjashme