Mrika pa frikë edhe përtej maleve; Sfidat pas sulmit seksual - NACIONALE

Mrika pa frikë edhe përtej maleve; Sfidat pas sulmit seksual

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Kush është Mrika - vajza që ngjiti majat më të larta në 7 kontinente

Mrika Nikqi, aktualisht është 21 vjeçare. Në moshën 17 vjeçare, ajo bashkë me babanë e saj, Arianitin, ngjiti majat më të larta në shtatë kontintente të botës.

Mrika Nikqi, njëkohësisht është alpinistja më e re në botë që ka ngjitur këto maja dhe për sukseset e saj, kishin raportuar edhe media të ndryshme ndërkombëtare. Tash vjen në një rrëfim në TOK, emision nga Donika Gashi që prodhohet nga Nacionale.

Lajme të ngjashme