Ep. 7 Çka raportuan gazetarët e Nacionales sot : Sa do të paguhen asistentët e deputetëve - NACIONALE

Ep. 7 Çka raportuan gazetarët e Nacionales sot : Sa do të paguhen asistentët e deputetëve

3 muaj më parë

nga Anita Nikaj

Çka ndodhi sot në Kosovë, rajon dhe botë.

Pse zëri ndërron ngjyrim kur flasim për sport?

Hapët pozita e re në Parlamentin e Kosovës, asistent për mbajtjen e dokumenteve, shkrimin e fjalimeve ndoshta dhe paraqitjen në vend të deputetëve.

Listen to "Ep. 7 Çka raportuan gazetarët e Nacionales sot" on Spreaker.

Lajme të ngjashme