Vushtrri: Paralajmërohen reduktime në fshatërat që nuk ekzistojnë - NACIONALE

Vushtrri: Paralajmërohen reduktime në fshatërat që nuk ekzistojnë

2 javë më parë

nga NACIONALE

Autoritetet gjegjëse kanë paralajmëruar reduktime në disa fshatëra të Vushtrrisë.

Megjithatë, një lexues ka dërguar në adresë të redaksisë së Nacionales shqetësimin e tij lidhur me faktin se rryma do të ndërpritet edhe në fshatërat që nuk ekzistojnë.

Gazeta Nacionale me një kërkim të thjeshtë në platformën "wikipedia" ka hasur tek emrat e saktë të këtyre fshatërave.

Pra, në Vushtrri ka fshat me emrin Akrashticë dhe jo Okrashticë.

Nuk ka fshat Ashlan, por Oshlan dhe fshati Shtitaricë apo Shtruher si është emërtimi i ri që nga paslufta, janë i njëjti vendbanim.

Për më shumë, shikoni emrat e referuar dhe ata të saktë një foto më poshtë:

Lajme të ngjashme