Prokurori amerikan: Salih Mustafa kryente krime barbare, të dënohet - NACIONALE

Prokurori amerikan: Salih Mustafa kryente krime barbare, të dënohet

2 javë më parë

nga NACIONALE

Prokurori Jack Smith, në fjalën përmbyllëse të prokurorisë, kundër të akuzuarit Salih Mustafa, ka thënë se ky i fundit ka kryer krime barbare, përçka ka kërkuar që Gjykata, ta dënojë të njejtin.

Ju kërkoj që ta shpallni të akuzuarin fajtor për krimet e akuzuara dhe t’ia jepni dënimin e rekomanduar, sepse kjo është rruga e drejtë dhe e përshtatshme për krimet kaq të rënda që ai i ka kryer

Ai modeloi egërsinë kriminale ndaj vartësve të tij duke marrë pjesë drejtpërdrejt në rrahjen barbare të burgosurve, duke u dhënë atyre leje për të bërë të njëjtën gjë

Ju kërkoj që ta shpallni të akuzuarin fajtor për krimet e akuzuara dhe t’ia jepni dënimin e rekomanduar, sepse kjo është rruga e drejtë dhe e përshtatshme për krimet kaq të rënda që ai i ka kryer” ka thënë Smith në fjalën përmbyllëse.

Lajme të ngjashme