Kultivonte kanabis, një muaj paraburgim për gjakovarin - NACIONALE

Kultivonte kanabis, një muaj paraburgim për gjakovarin

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Gjykata Themelore në Gjakovë ia ka caktuar një muaj paraburgim të dyshuarit M. H. për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer dy vepra penale “Kultivimi i bimës së hashashit, shkurres së kokainës ose bimëve të kanabisit” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

M.H. dyshohet se me datë të pacaktuar e deri më 25 gusht 2022 në Gjakovë, në zonën malore, në mënyrë të paautorizuar ka kultivuar substancë narkotike (107 bimë të dyshuara të llojit kanabis)

Gjatë kohës sa njësiti për hetimin e trafikimit me narkotikë ka qenë në vëzhgim të parcelës së mbjellë me bimë të llojit kanabis aty është parë se ka shkuar i pandehuri duke u kujdesur në mirëmbajtjen e bimëve të mbjella

.Po ashtu, pas bastisjes policore të realizuar në shtëpinë e tij ka mbajtur në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar armën e zjarrit (automatik të markës AK-47) së bashku me një karikator me 17 fishekë, një karikator të revoles me 11 fishekë dhe një kuti plastike e armës të llojit CZ, në të cilën ndodhej karikatori i revoles.

Lajme të ngjashme