Kosova dhe Shqipëria me sesion të përbashkët kuvendi në 110 vjetorin e Pavarësisë - NACIONALE

Kosova dhe Shqipëria me sesion të përbashkët kuvendi në 110 vjetorin e Pavarësisë

3 javë më parë

nga Muharrem Kafexhiu

Ashtu siç ishte paralajmëruar nga Edi Rama në mbledhjen e përbashkët mes dy qeverive, ashtu edhe pritet të ndodhë.

Kosova dhe Shqipëria do të mbajnë mbledhje të përbashkët kuvendare në kuadër të 110 vjetorit të Pavarësisë.

Këtë e ka konfirmuar edhe kryetarja e legjislativit shqiptar, Lindita Nikolla.

“Po punojmë për organizimin e mbledhjes së përbashkët të dy Kuvendeve në muajin nëntor në kuadër të 110-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë”.

Lajme të ngjashme