Kosova dhe Mali i Zi nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi në fushën e mbrojtjes - NACIONALE

Kosova dhe Mali i Zi nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi në fushën e mbrojtjes

2 javë më parë

nga NACIONALE

Republika e Kosovës dhe Mali i Zi kanë nënshkuar sot një memorandum bashkëpunimi në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë.

Dokumenti është nënshkruar nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe Ministri i Mbrojtjes së Malit të Zi, Rasko Konjeviq, i cili me delegacionin e tij të lartë sot po e viziton Kosovën.

Pas nënshkrimit të memorandumit, ministri Mehaj ka thënë se memorandumi do ngrit bashkëpunimin në mes të dy vendeve edhe aspektin ushtarak.

Nënshkrimi i marrëveshjes ngrit bashkëpunimin në shumë fusha. Me këtë marrëveshje zgjerojmë bashkëpunimin në fushën e mbrojtjes, që është e domosdoshme në aspektin e sigurisë, stabilitetit të dy vendeve tona”, ka thënë Mehaj.

Lajme të ngjashme