Këshilli i Prindërve të Kosovës me kërkesa dhe masa kundër grevës në arsim - NACIONALE

Këshilli i Prindërve të Kosovës me kërkesa dhe masa kundër grevës në arsim

3 javë më parë

nga Muharrem Kafexhiu

Kur palët edhe më tutje nuk kanë gjetur gjuhën e përbashkët rreth asaj nëse do të fillojë mësimi apo jo, ka reaguar Këshilli i Prindërve të Kosovës.

Përmes një postimi në rrjetin social "Facebook", ky Këshill ka thënë se brenda mundësive do të angazhohet maksimalisht për të mirën e fëmijëve.

"Dashurinë dhe mundin tonë të pakushtëzuar ta bashkojmë për fëmijët tanë!", shkruan ndër të tjerash.

Më poshtë edhe postimi i plotë:

Lajme të ngjashme