Dhunimi i 11-vjeçares, shoqëria civile me “filikaqa” protestojnë në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor - NACIONALE

Dhunimi i 11-vjeçares, shoqëria civile me “filikaqa” protestojnë në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor

3 javë më parë

nga NACIONALE

Disa anëtarë të shoqërisë civile kanë ndërprerë konferencën e paralajmëruar të Këshillit Gjyqësor, e cila u thirr pas deklaratave të kryeministrit Albin Kurti dhe ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiu, të theksuan se gjqytarët dhe prokurorët po ndjekin butësisht krimet e dhunës seksuale.

“Merrni përgjegjësi, e mandej mundeni me fol. Kjo konferencë nuk vazhdon pa reflektu, veç hupni kohë, caktone një tjetër.”, tha njëri nga protestuesit.

Protesta ende është duke vazhduar.

Lajme të ngjashme