Avokati i Thaçit: Disa prej dëshmitarëve kanë dëshmuar 7 herë në UNMIK dhe EULEX - NACIONALE

Avokati i Thaçit: Disa prej dëshmitarëve kanë dëshmuar 7 herë në UNMIK dhe EULEX

4 javë më parë

nga NACIONALE

Avokatët i Hashim Thaçit, Gregory Kehoe, ka thënë se dëshmitarët kundër klientit të tij kanë dëshmuar edhe më herët.

Në seancën e radhës të Gjykatës Speciale, e cila sot po mbahet sot kundër Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit, Kehoe ka thënë se ata kanë dhënë dëshmi në UNMIK dhe EULEX.

Disa prej dëshmitarëve kanë dhënë dëshmi 7 herë, në UNMIK, në Eulex, etj”, ka thënë ai.

Në këtë seancë, mbrojtja e ish-krerëve të UÇK-së ka shprehur shqetësimin për vonesën në nxjerrjen e materialeve shfajësuese nga Specialja.

Lajme të ngjashme