Xhemati Alban: Çka shkruan faqja e operativëve të inteligjencës për snajperistët shqiptarë në Siri - NACIONALE

Xhemati Alban: Çka shkruan faqja e operativëve të inteligjencës për snajperistët shqiptarë në Siri

2 javë më parë

nga NACIONALE

Gazetarja Leonora Kolukaj, në videon më poshtë, sjell një profil të ‘Xhematit Alban’, snajperistëve famkeq në Siri.

‘Ky grup e ka një emblem që shkruan Taktikat shqiptare, demek ofrojnë trajnime taktike për mercenarë, demek nuk janë vetëm grup terrorist por edhe ndërmarrje biznesore’, thotë Kolukaj.

Si dhe ku u zbulua ky grup, dëgjoni videon më poshtë.

Lajme të ngjashme