Nga 4 euro e 70 cent, në 6 euro e 50 cent: Pritet të shtrenjtohet edhe pagesa për mbeturina - NACIONALE

Nga 4 euro e 70 cent, në 6 euro e 50 cent: Pritet të shtrenjtohet edhe pagesa për mbeturina

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Klan Kosova raporton se kompania “Pastrimi” ka shtrenjtuar pagesën për largimin e mbeturinave.

Mediumi në fjalë raporton se nga gjysma e këtij viti, fatura do të shtrenjtohet nga 4 euro e 70 cent në 6 euro e 50 cent, për muaj.

Një gjë e tillë, siç thuhet, është kërkuar edhe nga ndërmarrja “Pastrimi”. Të paktën, kështu ka thënë drejtori i Shërbimeve Publike në Prishtinë, Ilirik Musliu.

Musliu ka bërë të ditur se deri në fund të muajit mars, pritet të përmbyllet planifikimi i fazës së analizës financiare, dhe më pas do të kalojë në rendin e ditës në seancën e Kuvendit Komunal.

Megjithatë, raportohet se qytetarët nuk e kanë pritur mirë shtrenjtimin e këtij shërbimi, për të cilin, ende nuk është marrë vendim.

Lajme të ngjashme