KO: Serbët ri-regjistrojnë veturat me targa KM për pak minuta në Rashkë - NACIONALE

KO: Serbët ri-regjistrojnë veturat me targa KM për pak minuta në Rashkë

6 ditë më parë

nga NACIONALE

Drejtoria e Policisë së Mitrovicës në Rashkë të Serbisë edhe sot ka vazhduar me vazhdimin e regjistrimit të automjeteve me targa KM, sipas Kosovo Online. E gjithë procedura, vazhdon pretendime, zgjati vetëm 10 minuta pasi nuk kishte as turma të mëdha.

Një gazetar i mediumit serb nga Kosova gjeti një qytetar me emrin Zharko Miliqeviq nga Zveqani, i cili sapo ka vazhduar regjistrimin e veturës së tij.

“Të gjithë punën e bëra praktikisht në dy minuta. Nuk kishte asnjë problem,” – iu tha Milliqeviqi, që e zgjati regjistrimin deri më 9 dhjetor 2023.

Por, regjistrimi u vazhdua edhe nga z. Perica Nikolliq nga Mitrovica e Veriut.

“Gjithçka ka qenë si më parë, jam regjistruar normalisht si çdo vit. Shpresoj që këto targa të cilat janë të vlefshme në mbarë botën të mbeten,” – vazhdoi ai.

Petar Petkoviq, drejtor i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën dhe Metohinë, “serbët do të mund të regjistrojnë dhe zgjasin targat KM në mënyrën më normale,”

“Regjistrimi në Rashkë për tabelat KM funksionon normalisht,” – tha sot Petkoviq.

Lajme të ngjashme