Drejtori i Visametric e “blen” lirinë me 15 mijë euro: Çka ndodhi në seancën në gjykatë? - NACIONALE

Drejtori i Visametric e “blen” lirinë me 15 mijë euro: Çka ndodhi në seancën në gjykatë?

1 javë më parë

nga NACIONALE

Vullnet Krasniqi, gazetar i Nacionales, sot gjatë tërë ditës e ka përcjellur më vëmendje gjykimin në Gjykatën Themelore të Prishtinë, ku para gjykatës ka dalë drejtori i Visametric, Serdar Ozdemir.

Ndonëse, seanca zgjati shumë, në fund u mor një vendim, përmes të cilit Ozdemir u lirua të mbrohet në liri pasi pagoi 15 mijë euro si dorëzani dhe pasi iu mor pasaporta të njëjtit.

Për më shumë detaje, ju ftojmë ta shikoni storien e plotë:

Lajme të ngjashme