Jazz, hedonizëm dhe nazistët në ardhje - Pse “Babylon Berlin” është seriali më i mirë gjerman - NACIONALE

Jazz, hedonizëm dhe nazistët në ardhje - Pse “Babylon Berlin” është seriali më i mirë gjerman

1 vit më parë

nga NACIONALE

“Babylon Berlin” është seriali më i shtrenjtë televiziv gjerman, i realizuar ndonjëherë. Është gjithashtu më i suksesshmi, me përshkrimin e Berlinit, më saktësisht të epokës së Republikës së Weimarit që deri më tani është transmetuar në mbi 100 vende të botës. Kuptoni arsyet dhe më pas vendosni se kur do ta shikoni:

Lajme të ngjashme