"Guxo" me dy kryetarë: A e shkelën Peci e Gërvalla ligjin? - NACIONALE

"Guxo" me dy kryetarë: A e shkelën Peci e Gërvalla ligjin?

8 muaj më parë

nga NACIONALE

“Guxo” tashmë është partia më e re në Kosovë, pasi dje mbajti Kuvendin Zgjedhor, e ku zgjodhi dy kryetarë, Faton Peci dhe Donika Gërvalla. Në fakt, para se ajo të jetë edhe zyrtarisht e ligjërisht parti politike, duhet të kalojë edhe një procedurë.

Regjistrimi në Komisionin Qëndron Zgjedhor (KQZ) është hapi i fundit procedural që “Guxo” edhe zyrtarisht të konkurojë Lëvizjen Vetëvendosje dhe partitë e tjera, në garën elektorale.
Hapin final, pra “vulën” që “Guxo” i Pecit e Gërvallës t’i futet kësaj gare në të ardhmen, duket se mund t’ia ndalë, pikërisht bashkëdrejtimi nga dy kryetarë.

Lajme të ngjashme