Ep. 5 Çka raportuan gazetarët e Nacionales sot (Vizat < KEK) - NACIONALE

Ep. 5 Çka raportuan gazetarët e Nacionales sot (Vizat < KEK)

1 muaj më parë

nga Anita Nikaj

Sot është mbajtur seanca e Kuvendit, e thirrur nga GP i PDK-së, lidhur më arrestimin e kryeshefit të KEK-ut, Nagip Krasniqi.

Mirëpo, kjo seance shumë shpejt kaloj në personale me akuza nga më të ndryshmet, nga picat në burg për Armend Mujën të dërguara nga Bekim Haxhiu, në kohën sa ishte arrestuar për korrupsion, e deri tek përplasjet se kush ka shpenzuar më shumë në KEK.

Seanca është ende duke vazhduar edhe pse kanë kaluar pothuajse 6 orë.

A ishte e rëndësishme kjo seance?

Sa dukët jo, pasi që deputetja e VV-së, Mimoza Kusari-Lila, tha se sot do të duhej të thirrje seancë për liberalizimin e vizave ne vend të një seance për korrupsion.

Listen to "Si raportoi gazeta Nacionale për ngjarjet ditore sot në Kosovë dhe botë EP 5" on Spreaker.

Lajme të ngjashme