Cilat ministri dhe komuna humbën miliona euro nga proceset gjyqësore? - NACIONALE

Cilat ministri dhe komuna humbën miliona euro nga proceset gjyqësore?

1 muaj më parë

nga NACIONALE

Për gjashtë muaj, pra janar-qershor 2022, institucionet e Kosovës, përfshirë edhe komunat e vendit, kanë shpenzuar 20 milionë e 700 mijë euro, 3 milionë euro më shumë se periudha e njëjtë për vitin 2021, në procese gjyqësore. Sipas raportit gjashtë-mujor financiar të Thesarit të Buxhetit të Kosovës, del që institucionet publike kanë shpenzuar për pagesa të vendimeve gjyqësore 20 milionë e 753 mijë euro.

Gazetari Shkëlqim Beqiri tregon më shumë për të gjitha shpenzimet.

Lajme të ngjashme