"Albin Kurti ministër në hije i Shëndetësisë" - Pse dështoi Qeveria në Ministrinë më jetike për kosovarët - NACIONALE

"Albin Kurti ministër në hije i Shëndetësisë" - Pse dështoi Qeveria në Ministrinë më jetike për kosovarët

1 javë më parë

nga NACIONALE

A është kryeministri Albin Kurti përgjegjës për dështimin e Ministrisë së Shëndetësisë? A janë vendimet e tij për ministra gabimi kryesor i tij? Apo vendosja e vetës në krye të një komisioni ekzekutiv për shëndetësi? Apo fakti që ai nuk po cakton dikë në krye të minsitrisë që nja 45 ditë? Të gjitha nga pak apo një shkaktar i vetëm, diskutohet në podcast bisedën mes Vullnet Krasniqit dhe gazetares së shëndetëisë Gentiana Hasani.

Lajme të ngjashme