Zhvarroset një foshnje në Istog - NACIONALE

Zhvarroset një foshnje në Istog

2 javë më parë

nga NACIONALE

Me urdhër të Gjykatës Themelore të Pejës, një foshnje është zhvarrosur të hënën në Istog.

Policia ka bërë të ditur se ky rast është hapur si "hetim i vdekjes”.

Raporti i plotë:

HETIM I VDEKJES

Istog 08.08.2022 – 04:50. Me urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, një foshnje është zhvarrosur më 05.09.2022 dhe është dërguar në IML për autopsi. Me vendim të prokurorit rasti është cilësuar “hetim i vdekjes”.

Lajme të ngjashme