Zhduket një burrë në Prishtinë - NACIONALE

Zhduket një burrë në Prishtinë

1 javë më parë

nga NACIONALE

Një grua ka raportuar në Polici për zhdukjen e një burri. Sipas saj i njejti është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij.

Sipas policisë rasti është në procedurë hetimore.

Prishtinë 15.09.2022 – 22:00. Më 18.09.2022 një femër kosovare ka raportuar se viktima mashkull kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti në procedurë hetimore.

Lajme të ngjashme