Vdes ambasadori i Maqedonisë në Berlin, Ramadan Nazifi - NACIONALE

Vdes ambasadori i Maqedonisë në Berlin, Ramadan Nazifi

4 javë më parë

nga NACIONALE

Beqë Cufaj, ish-ambasador i Kosovës në Gjermani, i emëruar politikisht, ka njoftuar për vdekjen e ambasadorit të Maqedonisë së Veriut në Berlin, Ramadan Nazifi.

Në një postim në Facebook, Cufaj ka shkruar se Nazifi do të mbetet në kujtimet e tij si personalitet i paharruar e profesionist shembullor.

Postimi i plotë i Cufajt:

Oh Dan! Shpirtin na e këpute!

Me rastin e vdekjes së Ambasadorit të Republikës së Maqedonisë Veriore në Berlin, Ramadan Nazifit, mgushëllime familjes, miqve dhe institucioneve të vendit.

Ramadan Nazifi do të mbetet në kujtime si një personalitet i paharruar dhe profesionist shembullor!

Lajme të ngjashme