Smajljaj: Kemi ardhur në nivel ku hapja e shkollave do të konsiderohet e arritura më e madhe në arsim - NACIONALE

Smajljaj: Kemi ardhur në nivel ku hapja e shkollave do të konsiderohet e arritura më e madhe në arsim

3 javë më parë

nga NACIONALE

Profesori universitar Avdi Smajljaj ka vlerësuar se Albin Kurti kishte premtuar reforma për përmirësimin e cilësisë në arsim, ndërsa tani po merret me hapjen e shkollave.

Në profilin e tij në “Facebook”, ai ka shkruar se ndërprerja e grevës dhe hapja e shkollave do të konsiderohet si e arritura më e madhe.

Ne pritshëm reforma e përmirësime në arsim, ndërsa tash kemi ardh në nivel ku hapja e shkollave, shkuarja e fëmijëve në shkolla, do të konsiderohet e arritura më e madhe në arsim dhe në vend në përgjithësi. Mos na raft' me harru!”, ka shkruar ai.

Lajme të ngjashme